Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр оборони України

Резніков пообіцяв до березня 2022 року у всіх регіонах укомплектувати штатом підрозділи територіальної оборони мінімум на 70%

28 січня 2022 року міністр оборони Олексій Резніков пообіцяв до березня 2022 року у всіх регіонах укомплектувати штатом підрозділи територіальної оборони мінімум на 70%.
Виконано
Сказано 28 січня 2022 р.

Джерело

  • https://armyinform.com.ua/2022/01/28/ministr-oborony-oleksij-reznikov-dopoviv-u-parlamenti-pro-sytuacziyu-na-ukrayinskomu-kordoni/
  • https://www.facebook.com/alexey.arestovich/posts/5264816026915768

Результат

22 лютого 2022 року РФ визнала «незалежність» «ДНР» та «ЛНР».

Того ж дня президент України Володимир Зеленський оголосив: «Визнання Росією так званих «Донецької та Луганської народних республік» підтверджує її свідомий односторонній вихід з Мінських домовленостей і є явним порушенням міжнародного права, територіальної цілісності України та найсерйознішим ударом по політико-дипломатичному врегулюванню, над просуванням якого Україна та її партнери активно працюють».

24 лютого президент РФ офіційно оголосив про проведення «спецоперації на Донбасі». Цього ж дня військами агресора було обстріляно низку стратегічних об'єктів у різних областях України, повідомляється і про входження наземної техніки агресора на територію України.

У відповідь на це, в Україні запроваджено воєнний стан. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки стало справою всього Українського народу. Військові формування та правоохоронні органи України забезпечують гідну відсіч агресору.

_________________________________________________________________________________

3 березня 2022 року радник глави Офісу Президента Олексій Арестович прозвітував, що тероборона переукомплектована і мінімум подвійний комплект військ готовий на кожну штатну одиницю (див. джерело № 2 з 04:01). Обіцянці присвоєно статус «виконано».