Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пеклушенко обіцяє допомогти у здійсненні побажань вихованців дитячого будинку сімейного типу Світлани Петрушенко

2 листопада 2012 року голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко став гостем в дитячому будинку сімейного типу Світлани Петрушенко і пообіцяв допомогти в здійсненні дитячих мрій його вихованців. Зокрема, Олександр Миколайович пообіцяв організувати і профінансувати поїздку старшої вихованки будинку Панченко Катерини в Париж, а також допомогти їй з підготовкою до вступу в медичний вуз. А молодшим хлопчикам - вихованцям Світлани Петрушенко - Олександр Миколайович пообіцяв купити велосипеди.
Виконано
Сказано 2 листопада 2012 р.

Джерело

  • http://region.zp.ua/ru/news/1/0/489/
  • http://www.zoda.gov.ua/news/17362/pidtrimka-simeynih-form-vihovannya--golovniy-prioritet-vladi-u-podolanni-siritstva.html
  • Лист заступника керівника апарату облдержадміністрації, начальника організаційного відділу В.Г.Кархачова

Результат

Як повідомили у Запорізькій ОДА, О.М. Пеклушенком 05.03.2013 було вручено Подарунковий сертифікат на туристичну подорож до Європи - автобусний тур «Обійми Парижа» (8 днів) для двох вихованок дитячого будинку сімейного типу. Молодшим хлопчикам-вихованцям подарований велосипед. Одна із вихованок дитячого будинку сімейного типу додатково займається у школі по навчальним предметам з біології та хімії.