Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов пообіцяв, що фракція "ЄС" подасть до Офісу Генпрокурора та СБУ заяви про скоєння злочину Президентом Зеленським

23 грудня 2021 року народний депутат України Артур Герасимов пообіцяв, що фракція "Європейська солідарність" подасть до Офісу Генерального прокурора та Службу безпеки України заяви про скоєння злочину Президентом Володимиром Зеленським. Герасимов: "Станом на грудень 21-го року Україна знаходиться на межі енергетичної катастрофи. Без зовнішньої допомоги країна безсила перед енергетичним шантажем агресора - Російської Федерації, що є прямими наслідками дій вищого керівництва країни, зокрема, громадянина Зеленського Володимира Олександровича, який з 19-го року обіймає посаду президента України. Саме тому ми подаємо таку заяву і саме тому аналогічні заяви по скоєнню злочину будуть подані до Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України". (відео 10:16 - 10:52)
Виконано
Сказано 23 грудня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/j6iFt2iMpYM?t=615
  • https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko/posts/4641260839295026

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки 28 грудня 2021 року народна депутатка України та співголова фракції "ЄС" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook заявила, що в СБУ було зареєстровано заяву про злочин з боку керівництва країни, за підписом народних депутатів від фракції "Європейська солідарність". Також зазначається, що такі ж заяви було подано до ДБР і ГПУ.