Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Тарасенко запевнив, що 30 вересня буде реєструвати законопроєкт "Про Національну комісію з питань захисту персональних даних та доступу до публічної інформації"

29 вересня 2021 року народний депутат України Тарас Тарасенко запевнив, що вже завтра буде реєструвати законопроєкт "Про Національну комісію з питань захисту персональних даних та доступу до публічної інформації". "Ці всі люди (автори законопроєкту, – ред.) десь пів року активно працювали для того, щоб узгодити всі норми та написати їх в єдиний законопроект, який ми будемо реєструвати вже завтра", – повідомив нардеп про свою ініціативу (відео 4:15 по 4:32).
Не виконано
Сказано 29 вересня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/e4r1TymJt-g?t=255
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=72992

Результат

Моніторинг законодавчих ініціатив депутата з 30 вересня по 10 жовтня показав, що Тарас Тарасенко ще не реєстрував обіцяного законопроєкту.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки депутат обіцяв реєструвати законопроєкт 30 вересня.

30 листопада 2021 року народний депутат повідомив, що 11 жовтня було зареєстровано законопроєкт №6177 “Про Національну комісію з питань захисту персональних даних та доступу до публічної інформації”.

Нагадаємо, законопроєкт, внесений з дотриманням вимог статей 90, 91 Регламенту ВРУ, реєструється в Апараті Верховної Ради в день його внесення, а у випадку внесення у неробочий час – не пізніше наступного робочого дня.