Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров пообіцяв «скоро» запустити послугу в «Дії» щодо отримання сповіщення про перевірку банківської історії

8 листопада 2021 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що «скоро» запустить послугу в «Дії» щодо отримання сповіщення про перевірку банківської історії людини. «І ми дуже скоро запустимо соціальні послуги, пенсійні, наприклад оформлення пенсії, там в подальшому буде додаткова інформація про перерахування пенсії, субсидії, опитування через «Дію», сповіщення про те, що перевіряється ваша банківська історія. Ми це давно тестуємо, в нас готовий продукт. Ну якщо банк перевіряє вашу банківську історію, то ви отримуєте сповіщення в «Дії». Це сповіщення про судові справи, тобто в кожному напрямку з'являться нові послуги», - сказав Федоров (відео 1:26-1:54).
Виконано
Сказано 8 листопада 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/tvqAeEGVK0Q?t=86
  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/491294135667169
  • https://www.facebook.com/mintsyfra/posts/4780900401963191

Результат

Враховуючи те, що у січні 2022 року було запущено послугу в «Дії» щодо отримання сповіщення про перевірку банківської історії, обіцянка отримала статус «виконано».

4 січня 2022 року було запущено в мобільному застосунку «Дія» послугу щодо отримання push-сповіщення про нові кредити та перевірку кредитної історії.