Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров пообіцяв «скоро» запустити послугу щодо проведення опитування через «Дію»

8 листопада 2021 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що «скоро» запустить послугу щодо проведення опитування через «Дію». «І ми дуже скоро запустимо соціальні послуги, пенсійні, наприклад оформлення пенсії, там в подальшому буде додаткова інформація про перерахування пенсії, субсидії, опитування через «Дію», сповіщення про те, що перевіряється ваша банківська історія. Ми це давно тестуємо, в нас готовий продукт. Ну якщо банк перевіряє вашу банківську історію, то ви отримуєте сповіщення в «Дії». Це сповіщення про судові справи, тобто в кожному напрямку з'являться нові послуги», - сказав Федоров (відео 1:26-1:54).
Виконано
Сказано 8 листопада 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/tvqAeEGVK0Q?t=86
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/3374710-mincifri-zapustilo-betatestuvanna-photo-id-ta-opituvanna-v-dii.html

Результат

Враховуючи те, що станом на кінець грудня 2021 року було запущено бета-тестування послуги щодо проведення опитування через «Дію», обіцянка отримала статус «виконано».

23 грудня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України запустило бета-тестування послуги щодо проведення опитування через «Дію».