Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Арахамія пообіцяв, що він та ще 200 слуг народу стануть членами МФО "Розумна політика"

16 листопада 2021 року народний депутат України Давид Арахамія пообіцяв, що він та ще 200 слуг народу стануть членами МФО "Розумна політика" Журналіст: "Разумков нам сьогодні вже сказав, що він сподівається, що більшість МФО стане потім будувати партію" Арахамія: "Хочете завтра в МФО зайде 200 людей зі "Слуги народу". Це буде гарний сигнал? Завтра всі напишуть заяви і зайдуть в це МФО. Це буде достатньо для вас. Я ввійду. Я завтра перший можу написати. Ви хочете? Журналісти: "Давайте, ми хочемо, так" (відео 1:00-1:35).
Не виконано
Сказано 16 листопада 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=vEkf7NwpLAs&t=69s&ab_channel=%D0%9D%D0%90%D0%A83.0
  • https://www.slovoidilo.ua/2021/11/17/infografika/polityka/yakyx-shhe-mizhfrakczijnyx-obyednan-vxodyat-deputaty-mfo-razumkova

Результат

У Верховній раді 16 листопада офіційно оголосили про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика" під керівництвом колишнього спікера Дмитра Разумкова. Загалом у міжфракційному об'єднанні "Розумна політика" 24 народних депутати. Станом на 20 листопада МФО не розширило свій склад, а відповідні заяви Давид Арахамія з колегами не подавали. Обіцянка отримує статус "не виконано".