Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Батенко запевнив, що його політична сила категорично підтримає законопроєкт про кримінальну відповідальність за підробку документів по вакцинуванню

1 листопада 2021 року народний депутат України Тарас Батенко запевнив, що його політична сила категорично підтримає законопроєкт про кримінальну відповідальність за підробку документів по вакцинуванню. "Тому системні помилки і провали сьогодні по вакцинуванню є на совісті влади. І кримінальну відповідальність за підробку документів по вакцинуванню – окремих законопроект, який ми будемо розглядати на позачерговому засіданні – ми категорично підтримаємо", - пообіцяв Батенко.
Не виконано
Сказано 1 листопада 2021 р.

Джерело

  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenpog/show/7866.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=16651
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=18243

Результат

2 листопада Рада проголосувала у першому читанні законопроєкт №6084 про встановлення відповідальності за підробку документів, що стосуються проведення профілактичних щеплень. Депутатська група "Партія "За майбутнє" була не дуже категоричною у цьому питанні. Думки політичної сили розділились, 7 депутатів разом з Тарасом Батенком підтримали цей законопроєкт, а 6 не стали голосувати за нього, інші були відсутні.

Статус обіцянки буде визначено, враховуючи результати голосування по другому читанню.

25 січня 2022 року рада голосувала законопроєкт 6084 у другому читанні та в цілому. Депутатська група "Партія "За майбутнє" віддала лише один голос "за", Батенко утримався від голосування. Оскільки Батенко обіцяв, що підтримає законопроєкт про кримінальну відповідальність за підробку документів по вакцинуванню, не зробив цього обіцянка отримує статус "не виконано".