Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник Голови Верховної Ради України

Корнієнко пообіцяв, що рішення стосовно слів Третьякової буде винесено на розгляд зали Верховної Ради

4 листопада 2021 року Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко пообіцяв, що рішення стосовно слів Третьякової буде винесено на розгляд до зали Верховної Ради. «Перший етап – це регламентний комітет. Але я думаю, що ми винесемо це рішення в зал, так само, як і рішення по Третьяковій, рано чи пізно опиниться в залі. Ми визначаємось коли це можна зробити в рамках порядку денного» (відео з 3:16 по 3:28). Нагадаємо, 22 жовтня 2021 року повідомлялося, що Комітет з питань регламенту рекомендував Верховній Раді відсторонити нардепа від "Слуги народу" Галину Третьякову від участі у 5 пленарних засіданнях за слова про смерть депутата Антона Полякова.
Виконано
Сказано 4 листопада 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/V3RFghIIGM4?t=196
  • https://hromadske.ua/posts/slugu-narodu-tretyakovu-vidstoronili-vid-pyati-plenarnih-zasidan-radi-obrazila-pomerlogo-polyakova

Результат

5 листопада 2021 року Верховна Рада відсторонила народну депутатку з парламентської фракції «Слуга народу» Галину Третьякову від участі в п‘яти пленарних засіданнях через її висловлювання щодо смерті парламентарія Антона Полякова. За таке рішення проголосували 234 народні депутати.

Обіцянка отримує статус «виконано», оскільки, як і обіцяв Корнієнко, рішення стосовно слів Третьякової було винесено на розгляд зали.