Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко запевнив, що подасть пропозиції про скасовування нарахувань за опалення під'їзду

18 жовтня 2021 року народний депутат України Юрій Бойко запевнив, що подасть пропозиції до КМУ про скасовування нарахувань за опалення під'їзду. Глядачка телефоном звернулася до Юрія Бойка з проханням розібратись з її ситуацією. За її словами, посилаючись на постанову КМУ від 2011 року № 869 й було нараховано оплату за опалення місця загального користування (під'їзду), в якому навіть не встановлено батареї. На що Бойко зауважив, що такі випадки є по всій країні, тому він подаватиме пропозиції до КМУ, для того, щоб виправити це. "По всій країні, це дійсно така постанова була. І дуже багато скарг від людей, які не розуміють, за що вони платять, в честь чого вони повинні оплачувати опалення під'їзду. Я подивлюся цю Постанову і ми будемо подавати відповідні пропозиції, щоб змінити її ", - запевнив Бойко (відео 1:02:20). Також, зауважимо, що наразі чинна постанова КМУ від 2005 року № 630 пункт 28 якої затверджує зобов'язання споживачів які встановили у квартирі багатоквартирного будинку індивідуальні (автономні) системи опалення, квартирні засоби обліку теплової енергії, оплачувати послуги з централізованого опалення місць загального користування будинку.
Не виконано
Сказано 18 жовтня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/-2fv9RjzVhc?t=3740
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/869-2011-%D0%BF#Text
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/630-2005-%D0%BF#Text
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/630-2005-%D0%BF#Text
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=11094&SKL=10

Результат

Станом на 29 листопада 2021 року Бойко не подавав законодавчих інціатив, для вирішення цього питання.Обіцянка оримує статус "невиконано".

Статус обіцянки може бути зміненно у разі подання нардепом відповідної законодавчої інціативи.