Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук пообіцяла підтримати зняття Третьякової з керівника Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

18 жовтня 2021 року народний депутат України Ірина Верещук пообіцяла підтримати зняття Третьякової з керівника Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. "Це рішення керівництва фракції. Якщо буде голосування про її (Галини Третьякової, - ред.) зняття з керівника комітету (з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, - ред.), я голосуватиму "за", - зафіксовано у відео (1:37:22 - 1:37:29). Зауважимо, що додатково нардеп заявила про свою позицію щодо виключення Галини Третьякової з фракції за її публічні висловлювання про смерть Антона Полякова. "Якщо буде підійматися питання з виключення (Галини Третьякової, - ред.) з фракції?, - питання ведучого. "Ні", - відповідь Ірини Верещук (1:37:30 - 1:37:34).
Архів
Сказано 18 жовтня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/QhRPNAAmdV0?t=5840
  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/776904.html
  • https://t.me/pavlovskynews/12213

Результат

1 листопада 2021 року "Слуга народу" підтримала кандидатуру депутатки Ірини Верещук на пост міністра реінтеграції. Вона погодилась та повідомила, що Володимир Зеленський особисто запропонував їй обійняти посаду віце-прем'єр-міністра. Станом на 1 листопада відповідна постанова на порядку денному не розглядалась та зареєстрована не була. Обіцянка переноситься до Архіву.