Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук пообіцяла сприяти розвиткові українського виробництва військової зброї та техніки, якщо обійме посаду Міністра оборони України

13 жовтня 2021 року народний депутат України Ірина Верещук пообіцяла сприяти розвиткові українського виробництва військової зброї та техніки, якщо обійме посаду Міністра оборони України. Зокрема, йдеться про залучення та фінансування вітчизняних проєктів, з метою подальшого повноцінного використання в армії. "От я обіцяю, що коли я прийду, якщо вдасться прийти і все буде гаразд, коли я прийду (на посаду Міністра оборони, - ред.), то ми якраз відкриємо цей шлюз щоби допомогти виробникам, які мають прекрасні розробки, поставити на озброєння українського виробництва нашу техніку та зразки нові", - зафіксовано у відео (30:37 - 30:47).
Архів
Сказано 13 жовтня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/5I3jyr8gj8o?t=1823
  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/776904.html
  • https://t.me/pavlovskynews/12213

Результат

1 листопада 2021 року "Слуга народу" підтримала кандидатуру депутатки Ірини Верещук на пост міністра реінтеграції. Вона погодилась та повідомила, що Володимир Зеленський особисто запропонував їй обійняти посаду віце-прем'єр-міністра. Обіцянка переноситься до Архіву, оскільки не були виконані умови для її реалізації.