Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук пообіцяла ініціювати звернення до правоохоронних органів та Нацбанку щодо перевірки джерел фінансування Укрексімбанку

8 жовтня 2021 року народний депутат України Ірина Верещук пообіцяла ініціювати звернення до правоохоронних органів та Нацбанку щодо перевірки джерел фінансування Укрексімбанку. "Припускаю, і тому, я думаю, ми звернемось і скеруємо таке звернення до правоохоронних органів, а також до органів Нацбанку, які мають здійснювати аудит, щоби перевірили такі рефінансування, такі кредитні договори, і перевірили державні банки на ознаки імовірних порушень саме у такій частині, бо, якщо ми бачимо, і як можемо передбачити, такі випадки непоодинокі. Можливо, має місце система, можливо, це якісь попередня змова, схема або ще, що казати, інші злочинні діяння. Отже, я буду серед тих, хто буде ініціювати таку перевірку", - зафіксовано у відео (4:44 - 5:20)
Архів
Сказано 8 жовтня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Fg_e6-1Fc3I?t=283
  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/776904.html
  • https://t.me/pavlovskynews/12213

Результат

4 листопада 2021 року ВРУ призначила Ірину Верещук на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.та проголосувала за добровільне складання нею депутатського мандату.

Тому обіцянка тимчасово переміщується в категорію «архівні обіцянки», для подальшої верифікації статусу обіцянки. Після детального аналізу обіцянка отримає відповідний статус. Що буде зазначено в профілі Ірини Верещук на нашому сайті.