Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови комітету з питань аграрної та земельної політики

Рудик обіцяє, що до кінця вересня Комітет ВРУ з питань аграрної та земельної політики надасть рекомендації до ухвалення законопроєкту №5202

14 вересня 2021 року народний депутат України Сергій Рудик пообіцяв, що до кінця вересня Комітет ВРУ з питань аграрної та земельної політики напрацює та надасть рекомендації до другого читання законопроєкту про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель (№5202). Рудик: "Завтра ми будемо в Миколаївській області, де інша, можливо, ситуація, тому що там прісної води вже давно немає. Але в кожній області є своя специфіка і це головне. Тобто фінальне рішення ми приймемо на засідання комітету. Це будуть рекомендації до другого читання, які, власне, будуть нами як народними депутатами зафіксовані в законодавчий спосіб і в нас є на це 15 днів. От у нас задача на ці 15 днів наповнити спілкуванням з реальними людьми, які знаються на проблематиці..." (відео 4:49 - 5:21)
Виконано
Сказано 14 вересня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/KzgfGE-3RL4?t=288
  • http://komagropolit.rada.gov.ua/news/zasidKomit/stenogr_zk/74256.html?search=5202

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки відповідно до стенограми засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики від 22 вересня 2021 року народний депутат Сергій Рудик представив рекомендації до ухвалення законопроєкту, якими пропонується Верховній Раді України якнайшвидше розглянути в другому читанні проект Закону України про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель (№5202) , та прийняти його в цілому як закон.