Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"

Железняк пообіцяв, що фракція "Голос" буде подавати поправки до законопроєкту щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень

15 вересня 2021 року народний депутат України Ярослав Железняк пообіцяв, що фракція "Голос" буде подавати поправки до законопроєкту про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (№5600). Железняк: "Одночасно ми бачимо від уряду були зміни до бюджету, де жодної копійки на це не виділяється. Що будемо ми робити як фракція "Голос"? Сподіваюсь, що нас підтримають інші фракції. Ми будемо блокувати це, ми будемо про це говорити, ми будемо давати свої правки, ми будемо подавати альтернативний законопроект". (відео 24:10 - 24:28)
Виконано
Сказано 15 вересня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/0AsUq36lcWY?t=1449
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=72106

Результат

18 жовтня 2021 року на сайті ВРУ опублікували текст порівняльної таблиці до законопроєкту №5600 зі змінами та уточненнями. Особисто Ярослав Железняк подав 7 поправок до тексту. Ще 6 представників фракції є співавторами однієї з правок. Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки представники фракції "Голос" вносили свої пропозиції до законопроєкту.