Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Геращенко обіцяє, що фракція "ЄС" вимагатиме першочергово ухвалити законопроєкт про збільшення фінансування соціальних видатків

15 вересня 2021 року народний депутат України Ірина Геращенко пообіцяла, що фракція "Європейська солідарність" наступного сесійного тижня буде вимагати на погоджувальній раді ВРУ першочергово ухвалити законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" (щодо збільшення фінансування першочергових соціальних видатків) (№6006). Геращенко: "Власне, немає плану, так само як правильно використати ці з неба впавши 2,7 мільярда доларів, які приходять нам від МВФ. Тому "Європейська солідарність", як професійна команда пропонує по суті владі план такого правильного використання цих коштів. І вже наступного сесійного тижня на погоджувальні раді ми будемо вимагати, щоб він стояв як першочерговий".(відео 25:34 - 26:02)
Виконано
Сказано 15 вересня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/O9ywQ_CGzXU?t=1534
  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenpog/show/7819.html

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки в понеділок 20 вересня 2021 року на погоджувальній раді ВРУ народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко закликав включити законопроєкт №6006 до порядку денного сесії.