Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Секретар Ради національної безпеки і оборони України

Данілов запевнив, що мережа торгових дисконт-центрів «Mere» в Україні працювати не буде

18 червня 2021 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що мережа торгових дисконт-центрів «Mere» в Україні працювати не буде. «Це спецоперація, звичайно російських спецслужб, які зараз мають велике бажання розгорнути на території Херсонської, Одеської, Миколаївської, Запорізької областей так звану мережу дискаунтерів для використання під час виборчого процесу для досягнення своїх політичних мотивів. Ця мережа в Україні працювати не буде», - сказав Данілов (відео 20:53-21:12).
Не виконано
Сказано 18 червня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/BGe3wUpk-XM?t=1253
  • https://biz.nv.ua/ukr/consmarket/supermarketi-mere-zhurnalisti-znayshli-v-ukrajini-pracyuyut-magazini-novini-ukrajini-50183662.html

Результат

Враховуючи те, що станом на середину вересня 2021 року в Україні працює три супермаркети мережі «Mere», обіцянка отримала статус «не виконано».

16 вересня 2021 року у засобах масової інформації була опублікована інформація про те, що станом на поточну дату в Україні працює три супермаркети мережі «Mere». Вони розміщені у Павлограді, Нікополі та Білій Церкві.

Редакція продовжує стежити за виконанням обіцянки.