Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман збирається закрити нічні клуби «Н2О» та «Курсаль», якщо продовжуватимуться скарги на їх діяльність

Мер Вінниці Володимир Гройсман обіцяє закрити нічні клуби «Н2О» та «Курсаль», а також торгівельний об’єкт по проспекті Юності у разі, якщо продовжать надходити систематичні скарги громадян на діяльність цих закладів. Гройсман заявив, що за зазначеними об’єктами буде вестись постійний моніторинг. Наприклад, на адресу міської влади від населення та з боку органів МВС за останні три роки надійшло більше 150 заяв про правопорушення стосовно роботи нічного клубу «Курсаль».
Виконано
Сказано 18 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://news.mistinfo.com/news/vinnytsya/vlada/3678/
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізарової

Результат

Як повідомили у Вінницькій міській раді, фізичною особою-підприємцем Кірокосян М.В. було змінено режим роботи об'єкту торгівлі (МАФ), розташованого за адресою пр. Юності, біля будинку №20 до 23-00 год. З жовтня 2012 року по квітень 2013 року на адресу міської ради звернень, пов'язаних із роботою даного підприємства торгівлі, не надходило. На даний час торговий об'єкт зачинено.

Протягом зазначеного періоду на сайт міського голови від однієї особи надійшло по одному зверненню про порушення громадського порядку, що пов'язане з роботою нічного клубу «Курсаль» та аналогічне звернення на діяльність нічного клубу «Н20». По кожному зверненню було проведено відповідну роботу з керівництвом вищезгаданих закладів. Підтвердити факти, вказані у зверненнях, не вдалося.

Правоохоронними органами по зазначеним об'єктам на предмет порушень громадського порядку ведеться постійний моніторинг.