Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Геращенко заявила, що фракція "ЄС" проголосує за зміни до бюджету, якщо буде передбачено підвищення виплат на відеоспостереження для армії

6 вересня 2021 року народний депутат України Ірина Геращенко заявила, що фракція "Європейська солідарність" проголосує за зміни до бюджету, якщо в ньому буде передбачено підвищення виплат на системи відеоспостереження для армії. Геращенко: "Ми з радістю проголосуємо всі зміни до бюджету, які піднімуть технічні виплати армії і систему, наприклад, відеоспостереження". (відео 1:38:07 - 1:38:16)
У процесі
Сказано 6 вересня 2021 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/gWy4mmdn4p0?t=5887
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=72758
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15836

Результат

8 жовтня 2021 року ВРУ ухвалила в другому читанні законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо реалізації соціальних заходів та інфраструктурних проектів (№6052). Документ передбачає виділення додаткових 4,09 млрд грн на Збройні сили України. За даними порівняльної таблиці видатків на розвиток, закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння, військової техніки, засобів та обладнання було виділено 22,5 млн грн. Народні депутати з фракції "Європейська солідарність" утрималися від голосування за цей законопроєкт.

Для перевірки більш детальної інформації щодо виконання даної обіцянки редакція "Слово і діло" направила запит.