Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Секретар Комітету з питань свободи слова

Швець пообіцяв надати перелік порушень за які були накладені санкції на портал "Шарийnet"

23 серпня 2021 року народний депутат України Сергій Швець пообіцяв надати перелік порушень за які були накладені санкції на портал "Шарийnet". Журналістка: "Нам не кажуть у чому нас звинувачують... Якість контенту на нашому сайті? можете привести приклад" Швець: "Без проблем. Зверніться і я вам наведу. Я вам наведу купу прикладів. Я не буду зараз з вами сперечатись, зверніться будь-ласка до мене... Якщо ви зараз звернетеся то вже завтра ви будете мати від мене особисто контентний перелік новин" (відео 1:00-2:50).
Не виконано
Сказано 23 серпня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=H-5SnHgq0ys
  • https://www.youtube.com/watch?v=v3y4MiAjh98

Результат

31 серпня 2021 року депутата запитали щодо невиконання обіцянки, які він дав за тиждень до нього та мав виконати на наступний день. Всі зауваження та аргументи депутат ігнорував та відмовився спілкуватись на цю тему. Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки депутат не навів фактів своєї правоти та проігнорував прямі питання щодо виконання обіцянки.

Журналістка: "Я журналіст, а ви народний депутат. Чому ви відмовляєтесь мені прокоментувати?"

Швець: "Не хочу".

Журналістка: "Моя колега з видавництва "Шарий net" надсилала вам запит, щоб ви розповіли де і чому порушували стандарти журналістики. Скажіть, будь ласка, чому ви не відповідаєте на запит... Чому ви відмовляєтесь спілкуватись?"

Швець: "Тому, що не хочу".