Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Шуляк пообіцяла, що, поки не закінчить парламентську роботу по реформації ДАБІ, обійматиме посаду парламентаря

22 липня 2021 року народний депутат України Олена Шуляк пообіцяла, що, поки не закінчить парламентську роботу по реформації ДАБІ, обійматиме посаду парламентарки. "Найбільша амбіція? Я відмовилася від посади Міністра. Це правда, про це всі знають. Я відмовилася від ряду інших посад не менш прекрасних. У мене є одна дуже велика амбіція: я роблю реформу, яка пов'язана з ДАБІ і поки я її в парламенті не зроблю... поки я це не зроблю, а ми зараз отримуємо колосальний опір починаючи і від медійних атак і до якихось навіть погроз іноді, тому поки не зроблю - я залишуся в парламенті обов'язково", - зафіксовано в відео (49:09 - 50:01). Зауважимо, що на уточнювальне питання про посаду після реформації ДАБІ, нардеп заявила про бажання працювати в парламенті на вищій посаді: "Я б, напевно, не відмовилася б від посади вище ніж у мене є зараз, але в рамках безпосередньо парламенту" (50: 26 - 50:33).
Архів
Сказано 22 липня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/I_FKOpPR3Vk?t=2949
  • https://www.epravda.com.ua/news/2021/09/15/677862/

Результат

15 вересня 2021 року Кабмін ухвалив рішення про ліквідацію Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ), замість ДАБІ почне роботу новий орган - Державна інспекція архітектури та містобудування (ДІАМ)

Обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки" враховуючи малий проміжок часу між датою фіксації обіцянки та датою ліквідації ДАБІ.