Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Качура пообіцяв підтримати в цілому законопроєкт №5600 про податкові зміни

13 липня 2021 року народний депутат України Олександр Качура пообіцяв підтримати в цілому законопроєкт №5600 про податкові зміни. "Є саме позиція збільшення рентних ставок для великого бізнесу. Я думаю, що це абсолютно є логічним, але треба проводити консультації з промисловцями, щоб це не призвело до скорочення робочих місць, але в цілому я підтримаю (відео 1:30-2:10).
Виконано
Сказано 13 липня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=m65DsQeTiHw&t=112s&ab_channel=4%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=17452

Результат

30 листопада 2021 року депутати ухвалили законопроєкт №5600 щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Законом удосконалено положення податкового кодексу України у частині, що стосується, зокрема, загальних питань адміністрування податків, податків на прибуток підприємств, доходів фізичних осіб, доданої вартості, акцизного та екологічного податків, рентної плати, плати за землю, умов перебування на спрощеній системі оподаткування. Олександр Качура голосував "за". Обіцянка отримує статус "виконано".