Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Аліксійчук пообіцяв, що буде голосувати проти правок до законопроєкту №5551-2

13 липня 2021 року народний депутат Олександр Аліксійчук пообіцяв, що буде голосувати проти правок до законопроєкту №5551-2 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо спрямування коштів на ремонтно-реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини". А саме, правки, які стосуються окремих норм закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної», вони передбачають, що усі фільми та серіали, вироблені в Україні, мають демонструватися державною мовою.
Архів
Сказано 13 липня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/o.aliksiychuk/posts/4167081760007070

Результат

16 липня 2021 року Верховна Рада прийняла законопроєкт №5551-2 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо спрямування коштів на ремонтно-реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини". Обіцянка потрапляє в "архів", оскільки правки, що передбачають аби усі фільми та серіали, вироблені в Україні, демонструватися державною мовою були зняті з розгляду.