Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Вилучити гуртожиток у підприємства та надати його мешканцям право на приватизацію житла, а також змусити завод привести гуртожиток у відповідний технічний стан для передачі його на баланс міста

24 жовтня 2012 року під час зустрічі з мешканцями гуртожитку, половина якого знаходиться на балансі ВАТ «Житомирський завод огороджувальних конструкцій», міський голова Житомира Володимир Дебой пообіцяв вилучити гуртожиток у підприємства та надати його мешканцям право на приватизацію житла, а також змусити завод привести гуртожиток у відповідний технічний стан для передачі його на баланс міста.
Не виконано
Сказано 24 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://zt-rada.gov.ua/news/p2628
  • Лист Секретаря міської ради Л.В. Цимбалюк

Результат

Згідно листа Житомирської міської ради, станом на 11 липня 2014 року будинок №93 по вул. Шелушкова включено до статусного фонду ВАТ «Житомирський завод огороджувальних конструкцій». Листа-клопотання про прийняття гуртожитку по вул. Шелушкова, 93 у міську комунальну власність від ВАТ «Житомирський завод огороджувальних конструкцій», як власника будинку, до виконавчого комітету міської ради не надходило. Таким чином, гуртожиток у підприємства вилучено не було, і, як наслідок, право на приватизацію житла його мешканці не отримали.