Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров пообіцяв запустити Дія Центр в Закарпатській області

25 червня 2021 року на своїй сторінці у Facebook віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив про намір запустити Дія Центр у кожній області України, зокрема у Закарпатській. "Плануємо запуск Дія Центрів у кожній області України. Наступні з’являться в Полтавській, Донецькій, Тернопільській, Чернігівській, Київській, Івано-Франківській, Закарпатській, Запорізькій областях", - повідомив Михайло Федоров.
Архів
Сказано 25 червня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/363826988413885
  • Лист прес-служби Міністерства цифрової трансформації України від 22 листопада 2021 року
  • https://thedigital.gov.ua/news/derzhposlugi-bez-klopotu-ta-nerviv-tretiy-diya-tsentr-vidkrili-v-mukachevo
  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/460102092119707

Результат

Враховуючи те, що Дія Центр в Закарпатській області був відкритий у день виголошення заяви віце-прем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, публікації було надано значення «анонс» та перенесено до розділу «архів», який не впливає на показники рейтингу відповідальності.

Відповідно до інформації прес-служби Міністерства цифрової трансформації України від 22 листопада 2021 року, Дія Центр у місті Мукачево Закарпатської області був запущений ще 25 червня 2021 року. Станом на 16 листопада 2021 року у Закарпатській області функціонує лише один Дія Центр, який знаходиться у місті Мукачево.