Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Керівник Офісу Президента України
  • Член Ради національної безпеки і оборони України

Єрмак запевнив, що у 2021 році буде відкрита перша черга Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр»

15 червня 2021 року керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак запевнив, що у 2021 році буде відкрита перша черга Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр». СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 15 червня 2021 р.

Джерело

  • https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotuye-potuzhnu-programu-na-80-tu-richnicyu-tragedi-69053
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3279802-znacnu-castinu-memorialu-golokostu-babin-ar-planuut-zbuduvati-do-2024-roku-gendirektor.html
  • https://fakty.com.ua/ua/
  • Лист МКІП
  • https://babynyar.org/ua/news/478/memorial-babyn-yar-predstavyv-plany-na-2022-rik

Результат

Відповідно до інформації художнього керівника Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр» від 29 грудня 2021 року, у 2022 році Меморіальний центр відкриє перший музейний простір на території Бабиного Яру – Курган. Об’єкт спроєктувала архітектурна студія SUB (Берлін). «Цей проєкт буде центральною подією в наступному 2022 році. Ця подія стане завершенням презентації першої музейної черги, першої фази будівництва Меморіального центру», – розповів митець.

Враховуючи такий стан справ, редакція не може присвоїти статус «виконано», адже «першу чергу» планують відкрити у 2022 році.

СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.