Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник Голови Верховної Ради України

Корнієнко пообіцяв, що фракція "Слуга народу" підтримає законопроєкт № 3508-д

14 червня 2021 року народний депутат України Олександр Корнієнко пообіцяв, що фракція "Слуга народу" підтримає законопроєкт про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу № 3508-д. "Ми підтримаємо голосування завтра законопроєкту 3508-д, який буде впорядковувати питання заборгованості. Нагадаємо, що це ідея такого закону і взагалі врегулювання цього питання бере свій початок ще з березня місяця, коли був підписаний Меморандум між Урядом та Асоціацією міст України щодо того, що це питання треба врегульовувати і це перший крок на шляху до його врегулювання. Сподіваємось, що до другого читання закон буде доопрацьовано відповідно і до побажань Асоціації міст, зокрема. І ми вийдемо на ту редакцію, яка буде працювати для проукраїнського енергетичного ринку і для місцевого самоврядування", - зафіксовано на погоджувальній раді Верховної Ради.
Виконано
Сказано 14 червня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/5aU5mDdZ310?t=1916
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=13397
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=14744

Результат

15 червня 2021 року відбулося голосування про скорочення терміну підготовки до другого читання проєкту Закону про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу №3508-д, яку підтримала більшість парламентарів Верховної Ради.

14 липня 2021 року у Верховній Раді було прийнято у другому читанні та у цілому законопроєкт про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу № 3508-д, за який проголосували 303 народних депутати.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки 225 народних депутатів фракції "Слуга народу" підтримали прийняття цього рішення.