Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Безгін пообіцяв підтримати законопроєкт про деолігархізацію № 5599

3 червня 2021 року народний депутат України Віталій Безгін пообіцяв підтримати законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599. "Чи потрібен такий закон (законопроєкт про деолігархізацію № 5599, - ред.) концептуально? Безумовно! Не тому, що боротьба з олігархами є передвиборною обіцянкою, а тому що це потрібно Україні для її економічного виживання. Даний законопроект повинен стати фундаментом для деолігархізації. Він не вирішить всі проблеми, але він повинен стати забезпеченням мінімізації втручання олігархів в політичне та інформаційне життя країни", - зафіксовано у Facebook.
Виконано
Сказано 3 червня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/BezginVitalik/posts/2878280959091735
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=14273
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15540

Результат

1 липня 2021 року Верховною Радою було прийнято у першому читанні законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599.

23 вересня 2021 року Верховною Радою було прийнято у другому читанні та у цілому законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат виявив сталість позиції, проголосувавши "за" це рішення.