Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров запевнив, що дані громадянина щодо захворювання на COVID-19 будуть доступні в додатку "Дія"

В інтерв'ю опублікованому 8 квітня 2021 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров запевнив, що дані громадянина щодо захворювання на COVID-19 будуть доступні в додатку "Дія".
Виконано
Сказано 8 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://kp.ua/politics/692956-hlava-myntsyfry-mykhayl-fedorov-ne-verui-chto-luidy-spraviatsia-s-korruptsyei-a-tekhnolohyy-mohut?fbclid=IwAR3-eI1SePuSU64MH2dtLSzakwLlA1LbFQtXoV3VLHhojxue6lih5CfOTes
  • Мобільний додаток
  • Мобільний додаток

Результат

Враховуючи те, що станом на початок вересня 2021 року у мобільному додатку «Дія» знаходяться дані громадянина щодо захворювання на COVID-19 (відповідні дані знаходяться у Covid-сертифікатах; сертифікатах щодо негативного ПЛР-тесту та сертифікатах про одужання від COVID-19), обіцянка отримала статус «виконано».

Станом на початок вересня 2021 року у мобільному додатку «Дія» були запроваджені електронні Covid-сертифікати щодо проходження громадянами України вакцинації від коронавірусної хвороби. Також у відповідному додатку можна отримати сертифікат щодо негативного ПЛР-тесту та сертифікат про одужання від COVID-19.