Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Арахамія пообіцяв найближчим часом представити проект в рамках концепції "держава в смартфоні" щодо виконання програмних обіцянок

29 квітня 2021 року народний депутат України Давид Арахамія пообіцяв найближчим часом представити проект в рамках концепції "держава в смартфоні" щодо виконання програмних обіцянок президента і парламенту. "Скоро буде анонсовано проект "трійки". Я багато разів про це казав, Микола Стефанчук займається цим як лідер проекту і воно буде опубліковано публічно для кожного громадянина в рамках концепції "держава в смартфоні". Кожен громадянин України зможе побачити яким чином законодавча, виконавча влада... як виконуються ті програмні обіцянки нашої партії і програми президента, в яких проектах та з яким бюджетом. Ви зможете побачити в реальному часі, як буде змінюватись що треба приймати законодавчо, які підзаконні акти...", - заявив він (відео 0:40-1:45).
Не виконано
Сказано 29 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=MWZSrHYfRi0
  • https://www.facebook.com/sluganarodu.official/videos/724914358483790
  • https://sluga-narodu.com/search/%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BC%D1%96%D1%8F
  • https://zn.ua/ukr/UKRAINE/stefanchuk-prezentuje-v-truskavtsi-prohramu-stratehichnikh-trijok-u-chomu-vona-poljahaje.html

Результат

Станом на 5 жовтня 2021 року не було опубліковано публічно проєкт, який можна відстежувати у реальному часі. Давид Арахамія у заяві зазначив термін, коли планується це зробити та порушив його. Обіцянка отримує статус "не виконано".

1 липня Давид Арахамія заявив: "У нас є такий проєкт, так звані "трійки", коли профільний міністр, профільний голова комітету і профільний заступник офісу президента разом напрацьовують законопроєкт і потім це проходить верховну раду. Ми хочемо посилити цей рух. З вересня він буде швидше рухатись", - заявив він (відео 14:00-14:20).

1 жовтня 2021 року Руслан Стефанчук заявив, що на виїзному засіданні фракції "Слуга народу" буде презентована програма "стратегічних трійок", а також IT-продукт управління країною - ProjectUA. Станом на 5 жовтня цей проет не був представлений публічно.