Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Луцька

Поліщук обіцяє встановити зупинку громадського транспорту на вулиці Володимирській

16 березня 2021 року міська голова Луцька Ігор Поліщук, відповідаючи на питання містян, пообіцяв встановити нову зупинку громадського транспорту на вулиці Володимирській. "Хочу сказати, що зупинку обов'язково буде встановлено. На тих місцях де встановлюються "розумні" зупинки були звичайні зупинки, тому ми ті зупинки, які в переважній кількості є в хорошому стані й абсолютні придатні до використання - ми будемо розміщати на тих місцях, де зупинок немає взагалі. Окрім того, в бюджеті міста передбачено 500 тисяч гривень, а це орієнтовно 10 нових зупинок, для того, щоб закупити зупинки там де вони необхідні, в тому числі на вулиці Володимирській", - зазначив мер (відео 27:25-28:35).
Виконано
Сказано 16 березня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/XunZQDRklWk
  • Лист Луцької міської ради від 11 жовтня 2021 року
  • Лист Луцької міської ради від 28 жовтня 2021 року

Результат

11 жовтня 2021 року Луцька міськрада повідомила, що виготовлено проєктно-кошторисну документацію на облаштування критого навісу зупинки громадського транспорту на вул. Володимирській, 26. Роботи планують виконати до 30 жовтня.

Станом на 28 жовтня 2021 року встановлено криту металеву зупинку громадського транспорту на вулиці Володимирській, також там влаштовано нову бруківку з тактильною плитою для осіб з вадами зору. Обіцянку виконано.