Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр Кабінету Міністрів України

Немчінов запевнив, що найближчим часом на розгляд уряду буде представлено проєкт розпорядження "Про схвалення Концепції створення загальнодержавної телефонної кризової "гарячої лінії"

25 березня 2021 року міністр Кабінету міністрів України Олег Немічінов заявив, що найближчим часом на розгляд уряду буде представлено проєкт розпорядження "Про схвалення Концепції створення загальнодержавної телефонної кризової "гарячої лінії".
Не виконано
Сказано 25 березня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/nemchinov.oleh/posts/4083093351701079
  • Лист КМУ
  • Лист Кабмін
  • Запит редакції
  • https://www.kmu.gov.ua/npasearch?&key=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%86%D1%96%D1%97&from=25.03.2021

Результат

Станом на 17 грудня 2021 року Секретаріатом Кабінету Міністрів підготовлено проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Положення про єдину систему опрацювання звернень". Наразі даний проєкт проходить процедуру погодження в установленому порядку.

СКМУ іншої інформації в листі не надав. Уряд не затверджував розпорядження "Про схвалення Концепції створення загальнодержавної телефонної кризової "гарячої лінії".

Оскільки, проєкт розпорядження створення загальнодержавної "гарячої лінії" не було представлено і затверджено у піврічний проміжок часу, обіцянці присвоєно статус "не виконано".