Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Овчинникова пообіцяла найближчим часом підготувати законопроєкт, який направлений на екологізацію земельної реформи

18 березня 2021 року народний депутат України Юлія Овчинникова пообіцяла найближчим часом підготувати законопроєкт, який направлений на екологізацію земельної реформи. "Ми продовжимо боротьбу та у найкоротші строки підготуємо законопроєкт, який буде направлений на екологізацію земельної реформи, збереження лісів та природоохоронних ділянок, та який, я сподіваюсь, дуже швидко пройде Комітети та потрапить у залу для голосування", - зафіксовано у Facebook.
Виконано
Сказано 18 березня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/yu.ovchynnykova/posts/4000380953353421
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=72200

Результат

11 червня 2021 року у Верховній Раді було зареєстровано законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо збереження лісів № 5650, який має на меті встановлення правових та організаційних засад ідентифікації та збереження самосійних лісів, спрощення та стимулювання процедури лісорозведення, забезпечення збереження пасовищ та сіножатей, забезпечення збереження лісів шляхом ускладнення процедури зміни цільового призначення земельних ділянок лісогосподарського призначення та інших лісовкритих площ. Одним з ініціаторів цього законопроєкту виступила Юлія Овчинникова.

15 липня 2021 року цей законопроєкт було прийнято у першому читанні. Наразі він готується до голосування у цілому.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки заявлений в оголошеному зобов'язанні законопроєкт було вчасно подано на розгляд Верховної Ради та прийнято у першому читанні.