Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Лерос пообіцяв оприлюднити нове відео, яке доводитиме корупцію в Офісі Президента

19 березня 2021 року народний депутат України Гео Лерос пообіцяв оприлюднити нове відео, яке доводитиме корупцію в Офісі Президента. Гео Лерос: "Будуть (публікуватися, - ред.) ще матеріали". Питання ведучого: "Ви можете натякнути стосовно яких персоналій будуть ці записи? Відповідь Гео Лероса: "Давайте збережемо інтригу, так усім буде значно цікавіше слідкувати за цими матеріалами". Уточнення ведучого: "...Давайте почуємо від Вас спойлер: коли це буде?" Відповідь Гео Лероса: "Найближчим часом". Уточнення ведучого: "Найближчим часом — це наступного тижня, до кінця місяця, наступного року? Коли це буде?" Відповідь Гео Лероса: "Пане Тарасе, давайте запасатися терпінням. Впевнений, що наступні матеріали усіх порадують теж", - зафіксовано у відео (1:00 - 1:53). Нагадаємо, 18 березня народний депутат опублікував у своему YouTube-каналі відео "Гео Лерос: Підслухали партнера Баканова і Зеленського" (13:22), у якому опубліковано розмову Івана Баканова та Генадія Лазутіна, яка свідчить про корупційне минуле Президента України.
Виконано
Сказано 19 березня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/q5qP03mwoG8?t=55
  • https://www.youtube.com/watch?v=jJ8IAwGj84U

Результат

28 квітня 2021 року Гео Лерос опублікував на своєму YouTube-каналі відео "Гео Лерос: Новий міністр олігархів" (тривалістю 10:25). На думку народного депутата, новий Міністр енергетики України Герман Галущенко пов'язаний з корупцією, яку планує реалізовувати Офіс Президента надалі. Гео Лерос наголошує на словах Давида Арахамії про те, що пана Галущенка запропонувли розглянути на посаду Міністра енергетики саме з Офісу Президента.

З огляду на факт своєчасної публікації відео і суб'єктивний характер оцінки його змісту, який сам Гео Лерос вважає відповідним попередньо сказаному в ефірі, обіцянка отримує статус "виконано".