Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Заступник Керівника Офісу Президента України

Тимошенко пообіцяв до червня 2021 року завершити ремонт дороги Дніпро – Одеса

23 лютого 2021 року заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко пообіцяв до червня 2021 року завершити ремонт дороги Дніпро – Одеса. «Ми зрозуміли, що треба відбудовувати не тільки Київ – Одеса, але й відбудовувати траси по яким їздять з Дніпра до Одеси, там де взагалі не було доріг і фактично 90% цієї дороги вже відновлено було минулого року і зараз навесні вона буде добудована. І люди зможуть їхати з цих регіонів України туди», – заявив Тимошенко (відео 1:04).
Не виконано
Сказано 23 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/NR8KlUDw1ps?t=64
  • Лист Укравтодору
  • https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-na-dnipropetrovshini-mi-buduyemo-kruti-d-68905

Результат

Звичайно, чиновник міг мати на увазі, що навесні 2021 року ремонт завершать саме на дорозі Дніпро – Миколаїв, в межах Миколаївської та Дніпропетровської областей (частина напрямку Дніпро – Одеса), але не надав чітких роз'яснень. Крім того, на початку червня президент Зеленський інспектував в Дніпропетровській області завершення ремонтних робіт саме на цій дорозі.

Станом на середину червня 2021 року, на ділянці 112+608 – км 127+100 автомобільної дороги Дніпро – Миколаїв ремонтні роботи виконані в повному обсязі, про це повідомили в Укравтодорі. Щодо інших ділянок, наприклад, триває поточний середній ремонт на ділянці від с. Калинівка до м. Миколаїв. Не завершили ремонт дороги і в Одеській області.

Враховуючи це, обіцянці присвоєно статус «не виконано».

Нагадаємо, що Кирило Тимошенко з червня 2020 року ще й керівник Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво».