Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань освіти, науки та інновацій

Гришина пообіцяла підтримати пенсійну реформу, яка найближчим часом буде презентована "Слугою народу"

3 березня 2021 року народний депутат України Юлія Гришина пообіцяла підтримати пенсійну реформу, яку найближчим часом презентуватимуть суспільству "Слуги народу". "Ще особливо хочу сказати, дуже важливо — це пенсійна реформа. До речі, дуже хочу сказати, що жодна влада, не дивлячись на те, що впровадження накопичувальної системи передбачено законом вже давним-давно, жодна влада не спромоглася ввести цей другий рівень накопичувальної системи. Вже у нас цей законопроєкт розроблений. Ми його будемо зараз презентувати суспільству. Це дуже складна реформа, але її потрібно робити для того, щоб наші пенсіонери дійсно мали можливість отримувати збільшений розмір пенсій... І закінчити хочу над тим, що нам потрібно дуже багато працювати, особливо владі зараз, звичайно, для того, щоб закінчити "епоху бідності" і закінчити швидко нам не вдасться, але ми будемо все для цього робити", - зафіксовано у відео (32:11 - 33:08).
У процесі
Сказано 3 березня 2021 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/WIwh-0KnfjA?t=1926
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=71860
  • https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=72048

Результат

7 травня та 27 травня 2021 року у Верховній Раді було зареєстровано законопроєкти про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення № 2683-3 та про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" щодо деяких питань визначення пенсійного віку № 5566.

3 червня 2021 року Парламенту було надано висновок Комітету про відхилення законопроєкту № 2683-3, який не було винесено на голосування. Законопроєкт № 2683-3 опрацьовується у комітеті.

Статус обіцянки буде визначено за фактом голосування Юлії Гришини за законопроєкти, які впроваджують накопичувальну систему пенсійної реформи.