Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків планує у 2021 році провести благоустрій території навколо міського озера з облаштуванням бігових доріжок

22 лютого 2021 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що планує у поточному році провести благоустрій території навколо міського озера з облаштуванням бігових доріжок. "Ми маємо завершити вхід на озеро, навколо озера - такі плани. Я буду робити все, щоб цього року ми зробили це нарешті. І пробіжку зробили після того, як напилимо хідники навколо озера. Буду намагатись, аби ми ці роботи зробили", - зазначив мер (відео 10:05-10:30).
Виконано
Сказано 22 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://fb.watch/3UwGYsicwT/
  • https://suspilne.media/149759-v-ivano-frankivsku-zaprosuut-na-zabig-u-visivankah-do-dna-nezaleznosti/
  • https://www.facebook.com/blahoustrijIF/posts/233543682054075
  • https://suspilne.media/169069-rekonstrukcia-teritorii-navkolo-miskogo-ozera-u-frankivsku-comu-roboti-zatagnulisa-na-cotiri-roki/
  • https://suspilne.media/175134-na-rekonstrukciu-teritorii-navkolo-miskogo-ozera-u-frankivsku-vitratili-majze-39-mln-grn/

Результат

Станом на жовтень 2021 року завершено реконструкцію території навколо міського озера. Там облаштували велодоріжку, бігову доріжку, смугу для пішоходів, зони відпочинку, лавочки, реконструювали пірси та огорожу навколо водойми. Упорядковувати озеро почали ще у 2016 році. За цей час на реконструкцію було витрачено майже 39 млн гривень. Оскільки реконструкцію завершено, то й обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 8 червня 2021 року тривають облаштування бігової доріжки на міському озері. На неї залишилося нанести ще одне покриття. Крім того, уже завершили огородження центрального та малих пірсів. На чотирьох пірсах встановили огородження із нержавійки. Облаштували також покриття пірсів та встановили бруківку. Вже впорядкували і вирівняли газони, а також відремонтували капличку біля джерела. Завершити роботи з облаштування території довкола міського озера планують до дня Незалежності 24 серпня.

Станом на 17 вересня 2021 року роботи з облаштування бігових доріжок довкола міського озера тривають. За один день встигають зробити 500 метрів повністю готової доріжки.