Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Безгін пообіцяв звернутися до апарату Верховної Ради з приводу регулярного публікування інформації щодо присутності депутатів

22 лютого 2021 року народний депутат України Віталій Безгін пообіцяв звернутися до апарату Верховної Ради з приводу регулярного публікування інформації щодо присутності депутатів. Питання представника "Слово і Діло" в ефірі 4 каналу : "Наша робота полягала у тому, що ми пів години за монітором свого комп'ютера могли це (присутніх депутатів на засіданні Верховної Ради - ред.) швидко визначити, то тепер це питання справді стало закритим. І можливо тут ви, як народний депутат, могли б вплинути на цю систему і на оприлюднення апаратом Верховної Ради цієї інформації без запитів, щоб це було доступно у будь-якому форматі". Відповідь Віталія Безгіна: "Домовились, не бачу у цьому проблеми. Ми вже звернулися в апарат, хоча з приводу певних тез я... Я звернуся з цього приводу до апарату, а з приводу, знову ж таки, першого голосування о 10-ій годині — знову ж таки, не запорука, бо тоді простіше дивитися по першому голосуванню за перший законопроєкт порядку денного", - зафіксовано у відео (6:45 - 8:00).
Не виконано
Сказано 22 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/4kOxDJCs3-I?t=405
  • Апарат Верховної Ради України

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки у відповідь на запит редакції апаратом Верховної Ради України була надана інформація про те, що народним депутатом не було подано відповідного запиту.

Статус обіцянки може бути змінено відповідно до пункту 5.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" у тому разі, якщо редакції будуть надані документально підтвердженні докази виконання цього зобов'язання.