Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правоохоронної діяльності

Неклюдов пообіцяв не голосувати за законопроєкт № 4644-д

18 лютого 2021 року народний депутат України Владлен Неклюдов пообіцяв не голосувати за законопроєкт про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового спрощення митного оформлення транспортних засобів, ввезених на митну територію України № 4644-д. Питання Владлена Неклюдова: "Сьогодні який голосується законопроєкт?" Відповідь активіста: "46... закон Ковальчука, ну там всі знають про це. Так, про растаможку". "Я не проголосую точно, за інших (народних депутатів, - ред.) не можу сказати", - зафіксовано відповідь Владлена Неклюдова на вимоги активістів "Автоєвросили" у відео.
Не виконано
Сказано 18 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://t.me/pavlovskynews/8434
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9590

Результат

18 лютого 2021 року у Веховній Раді було прийнято у першому читанні законопроєкт про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового спрощення митного оформлення транспортних засобів, ввезених на митну територію України № 4644-д. Владлен Неклюдов проголосував "за" це рішення.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки народний депутат, попри свою обіцянку, проголосував "за" законопроєкт № 4644-д.