Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полосков пообіцяв у 2021 році завершити будівництво Тернівської школи

17 січня 2021 року голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков пообіцяв у 2021 році завершити будівництво Тернівської загальноосвітньої школи.
Виконано
Сказано 17 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/A.Poloskov/posts/3731443516915262
  • https://zaholovok.com.ua/u-ternovi-na-tyachivschini-zbuduvali-suchasnu-shkolu
  • https://druzhba.uz.ua/news/tyachiv/6202-novozbudovaniy-korpus-vdchiniv-dver-dlya-shkolyarv.html

Результат

Станом на 9 серпня 2021 року завершили будівництво школи в селі Терново Тячівського району. Незабаром вона відкриє свої двері для школярів. На проєкт добудови лікарської амбулаторії з перепрофілюванням під навчальний заклад Тернівської ЗОШ передбачили майже 8 млн гривень: майже 5 млн гривень з ДФРР та 3 млн гривень – з місцевого бюджету. За ці кошти завершили будівництво об’єкта, провели благоустрій території, облаштували мансардний поверх для використання під адміністративні приміщення та актовий зал.

1 вересня 2021 року новозбудований корпус Тернівської школи відкрив свої двері для учнів. У будівлі навчатимуться 205 учнів початкової ланки – це 8 класів. Окрім класних приміщень, у школі облаштовано кабінети інформатики, трудового навчання, адміністративні приміщення, широкі коридори. Налагодили водопостачання, облаштували сучасні вбиральні, огородили та облаштували територію. Отже, обіцянку виконано.