Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полосков пообіцяв створити новий молодіжний центр

13 лютого 2021 року голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков пообіцяв сприяти створенню нового молодіжного центру. "Молодь Закарпаття заохочує та спонукає обласну владу до активних дій і створення молодіжного центру. Цей осередок, як зауважили представники хабів, зможуть відвідувати не лише молодь, а й люди різного віку, тут буде можливість реалізувати себе, прийти і провести вільний час із користю... Обласна влада докладе усіх зусиль для створення такого центру. Роль молоді в суспільному житті справді потужна, адже юнь бачить наше майбутнє в іншому ракурсі. А ми готові до змін, готові підтримувати ваші ідеї", - зазначив очільник області. Анатолій Полосков зазначив, що потрібно визначитися, яке саме приміщення найкраще підійде для молодіжного центру, чи існує уже таке і чи достатньо його реконструювати, чи потрібно будувати повністю нове.
Архів
Сказано 13 лютого 2021 р.

Джерело

  • http://www.golos.com.ua/news/130367
  • Лист Закарпатської ОДА від 4 серпня 2021 року
  • https://www.president.gov.ua/documents/5872021-40661

Результат

18 листопада 2021 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської ОДА. Оскільки в Анатолія Полоскова більше немає повноважень для виконання цієї обіцянки, то публікацію перенесено в архів.

4 серпня 2021 року Закарпатська облдержадміністрація повідомила, що проєкт створення Закарпатського обласного молодіжного центру розроблено та повторно подано на чергову сесію обласної ради.