Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полосков планує завершити реконструкцію приймального відділення Тячівської районної лікарні до кінця березня 2021 року

16 лютого 2021 року голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков зазначив, що планує завершити реконструкцію приймального відділення Тячівської районної лікарні до кінця березня 2021 року.
Не виконано
Сказано 16 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://carpathia.gov.ua/novyna/anatoliy-poloskov-pereviryv-hid-budivelnyh-robit-u-pryymalnomu-viddilenni-tyachivskoyi
  • https://youtu.be/Z9a9LrITCQ0
  • Лист Закарпатської ОДА від 26 квітня 2021 року

Результат

Станом на 23 березня 2021 року будівельні роботи з реконструкції приймального відділення Тячівської районної лікарні тривають в активній фазі. Зокрема, триває ремонт вхідної групи, облаштування внутрішніх комунікацій, стін в приміщенні. Залишається зробити ще підлогу, стелю, облаштувати світильники, сантехнічне обладнання (відео). Отже, до завершення реконструкції залишається великий обсяг будівельних робіт, тому можна з певністю стверджувати, що реконструкцію не буде завершено до 31 березня.

23 квітня 2021 року роботи з реконструкції та перепланування приймального відділення Тячівської районної лікарні було завершено на 100%.

Оскільки реконструкцію відділення було завершено у квітні, а не у березні, як це обіцяв Анатолій Полосков, то обіцянка отримує статус "не виконано".