Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник Голови Верховної Ради України

Корнієнко пообіцяв, що до середини лютого відбудуться публічні висновки діяльності партії "Слуги народу"

3 січня 2021 року народний депутат України Олександр Корнієнко пообіцяв, що до середини лютого відбудуться публічні висновки партійної діяльності, які будуть стосуватися і результатів місцевих виборів, і взагалі діяльності партії за два роки. "По висновкам організаційним щодо і місцевих виборів, і взагалі попередніх двох з половиною активного життя партії вони найближчим часом будуть. Будуть зрозумілі, гучні, відомі. Вперше це скажу, до середини лютого це все трапиться, всі побачать, це буде публічний досить процес. Зрозуміло, що партія зараз і та партія, що два роки назад була — це різні партії. Треба це враховувати", - зафіксовано у відео (28:10 - 28:30).
Не виконано
Сказано 3 лютого 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/kQHJr53wExE?t=1677
  • https://sluga-narodu.com/news/

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки до середини лютого не було розпочато ніяких публічних висновків щодо діяльності партії "Слуга народу".

У лютому було проведено з'їзд партії "Слуга народу" та було розпочато "Всеукраїнський Форум Україна 30", проте ці заходи не відповідають зазначеному Олександром Корнієнком публічних та зрозумілих висновків щодо партії за два роки її діяльності.