Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр освіти і науки України

Шкарлет планує незабаром запустити на платформі "Всеукраїнська школа онлайн" функціонал "Кабінет учителя"

22 січня 2021 року міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив, що планує незабаром запустити на платформі "Всеукраїнська школа онлайн" функціонал "Кабінет учителя" з можливістю запрошувати учнів до перегляду курсів, відслідковувати їхній навчальний прогрес та створювати власні курси.
Виконано
Сказано 22 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/UAMON/posts/4275866352439910
  • https://lms.e-school.net.ua/
  • https://lms.e-school.net.ua/about
  • https://mon.gov.ua/ua/news/na-platformi-vseukrayinska-shkola-onlajn-rozpochav-robotu-kabinet-uchitelya
  • https://lms.e-school.net.ua/about

Результат

Враховуючи те, що у квітні 2021 року на платформі "Всеукраїнська школа онлайн" відбувся запуск функціоналу "Кабінет учителя" з можливістю запрошувати учнів до перегляду курсів та відслідковувати їхній навчальний прогрес, обіцянка отримала статус "виконано".

8 квітня 2021 року на онлайн-платформі "Всеукраїнська школа онлайн" розпочав роботу функціонал "Кабінет вчителя". За його допомогою вчителі зможуть організовувати віртуальні класи та слідкувати за успішністю учнів. Також відповідний функціонал дає можливість запрошувати учнів до перегляду навчальних курсів та влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем. У подальшому заплановано запровадити можливість для вчителів щодо створення власних курсів на платформі.