Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров планує до кінця 2020 року в межах проєкту "Дія.Безбар’єрність" запустити освітній серіал "Цифрові можливості для людей з інвалідністю"

2 грудня 2020 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що планує до кінця 2020 року в межах проєкту "Дія.Безбар’єрність" запустити освітній серіал "Цифрові можливості для людей з інвалідністю". Фільм буде супроводжуватись перекладом жестової мови.
Виконано
Сказано 2 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/237085457754706
  • https://thedigital.gov.ua/news/na-portali-diyatsifrova-osvita-zyavivsya-serial-pro-tsifrovi-tekhnologii-dlya-lyudey-iz-invalidnistyu
  • https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-for-persons-with-disabilities

Результат

Враховуючи те, що в другій половині грудня 2020 року в межах проєкту "Дія.Безбар’єрність" відбувся запуск освітнього серіалу "Цифрові технології для людей з інвалідністю", який супроводжується перекладом жестової мови, обіцянка отримала статус "виконано".

21 грудня 2020 року на порталі "Дія.Цифрова освіта" відбувся запуск освітнього серіалу "Цифрові технології для людей з інвалідністю". Серіал налічує 10 серій, має вбудовані титри українською мовою та переклад жестовою мовою.