Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Тарасенко пообіцяв напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються захисту персональних даних за стандартами ЄС

25 січня 2021 року народний депутат України Тарас Тарасенко пообіцяв напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються захисту персональних даних за стандартами ЄС. В опублікованому на офіційній сторінці у Facebook робочому плані народного депутата зазначено, що Тарас Тарасенко за 2021-ий рік має напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються захисту персональних даних за стандартами ЄС.
Виконано
Сказано 25 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/tarasenkomp/posts/263885111768431
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=72160

Результат

7 червня 2021 року Тарас Тарасенко зареєстрував законопроєкт №5828 "Про захист персональних даних". Завданням ініціативи є приведення нормативного регулювання України в сфері захисту персональних даних у відповідність до нових міжнародних стандартів в цій сфері, які передбачені Конвенцієї 108+ та Загальним регламентом про захист персональних даних, а також врегулювати правові відносини, пов'язані з обробкою персональних даних, які не врегульовані чинним законом.

Також додамо, що 18 жовтня 2021 року Тарас Тарасенко зареєстрував законопроєкт №6177 "Про Національну комісію з питань захисту персональних даних та доступу до публічної інформації".

Обіцянка отримує статус "виконано".