Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Тарасенко пообіцяв напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються уповноваженого з прав людини

25 січня 2021 року народний депутат України Тарас Тарасенко пообіцяв напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються уповноваженого з прав людини. В опублікованому на офіційній сторінці у Facebook робочому плані народного депутата зазначено, що Тарас Тарасенко за 2021-ий рік має напрацювати та прийняти законопроєкти, які стосуються уповноваженого з прав людини.
Виконано
Сказано 25 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/tarasenkomp/posts/263885111768431
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3187430-deputati-proponuut-zaboroniti-skarzitisa-ombudsmenu-na-prezidenta-radu-i-kabmin.html

Результат

2 лютого 2021 року законопроєкт Тараса Тарасенка №3312 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", який він зареєстрував ще 7 квітня 2020 року, було відкликано.

Уже 4 лютого 2021 року Тарас Тарасенко з колегами зареєстрував законопроєкт №5019 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правових засад діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини".

Обіцянка отримує статус "виконано", депутат у 2021 році  напрацював законопроєкт щодо уповноваженого з прав людини.