Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"
  • Перший заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації

Рудик пообіцяла оскаржувати рішення щодо припинення державного фінансування партії "Голос"

14 січня 2020 року народна депутатка України Кіра Рудик пообіцяла оскаржувати припинення державного фінансування партії "Голос" через оформлення угод та актів виконаних робіт у підрядників. "НАЗК минулого разу це не включає, а тепер включає, виникають запитання. Ми сподіваємося, що нам вдасться прояснити моменти і повернути фінансування. Якщо цього не вдасться, ми звичайно будемо це все оскаржувати", - заявила вона (відео 23:20-23:50).
Виконано
Сказано 14 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?t=1410&v=JsSBezVawRA&feature=youtu.be&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2
  • https://ua.news/ua/partiya-golos-dobilas-vozobnovleniya-svoego-gosfinansirovaniya/

Результат

Державне фінансування для "Голосу" НАЗК призупинило в січні 2021 року. У відомстві виникли питання щодо оформлення угод і актів виконаних робіт у підрядників і сплати «Голосом» орендної плати за офіси трьох територіальних організацій. Партія розцінювала це як політичний тиск і подала позов до ОАСК. 3 березня 2021 року Окружний адмінсуд відновив фінансування партії на час розгляду їх позову до Національного агентства з питань запобігання корупції. Обіцянка отримує статус "виконано".