Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань бюджету

Гончаренко пообіцяв вакцинуватися від Covid-19 як тільки в Україні з'явиться вакцина

21 січня 2021 року народний депутат Олексій Гончаренко пообіцяв вакцинуватися від Covid-19 як тільки в Україні з'явиться така можливість. Гончаренко: "Всім іншим я можу сказати, і я, оскільки у мене станом на два тижні тому не було антитіл. Можу сказати наступне, я обов'язково, як буде можливість нашій країні вакцинуватися, я обов'язково офіційно, формально вакцинуюсь...я обов'язково буду вакцинуватися, коли буде така можливість". (відео 1:12:43 - 1:13:08)
Виконано
Сказано 21 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?t=4362&v=5txdaihzCKI&feature=youtu.be
  • https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/posts/3921766987862509
  • https://hromadske.ua/posts/yak-ukrayina-pochinaye-vakcinuvatisya-vid-covid-19-tekstovij-onlajn
  • https://www.youtube.com/watch?v=l0G7w4m1Knw&t=2326s

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат вакцинувався вакциною Covishield в Одесі.

Як повідомляють ЗМІ перший етап вакцинації проти Covid-19 в Україні розпочато 24 лютого 2021 року. Перші дози вакцини розраховані насамперед для лікарів, які працюють з хворими на Covid-19 і для звичайних громадян стануть доступними пізніше.

1 березня 2021 року народний депутат України Олексій Гончаренко під час ефіру заявив, що він подав запит на вакцинацію через додаток "ДІЯ" і буде очікувати свою дозу вакцини.

Гончаренко: "Відповідаючи на ваше запитання, я готовий вакцинуватися..., і тільки сьогодні в "ДІЇ", як сьогодні оголосила держава, зайшов в "ДІЮ" і послав свій запит на вакцинацію. Ну але я не належу до вразливих груп, тому я так розумію, що в перших чергах мене не буде...Але як дійде моя черга, я піду і вакцинуюсь тим, що буде на той момент". (відео 46:48 - 47:07)

9 березня 2021 року народний депутат на своїй сторінці у Facebook повідомив, що він вакцинувався від Covid-19 вакциною  Covishield в Одесі.