Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Луцька

Поліщук обіцяє у 2021 році завершити облаштування амфітеатру та благоустрою зелених зон на Театральному майдані

28 грудня 2020 року міський голова Луцька Ігор Поліщук пообіцяв у 2021 році завершити облаштування амфітеатру та благоустрою зелених зон на Театральному майдані. "У 2021 році ми завершимо облаштування амфітеатру, бо амфітеатр мав бути облицьований гранітними плитами, однак через те, що температурний режим не дозволив нам зробити цю роботу якісно. Ми перш за все ставимо в реалізації таких роботах - якість. Краще почекати до весни, дочекатись нормального температурного режиму й зробити якісно, щоб це працювало довго. Тому буде облицювання гранітом і озеленення тих зелених зон, що поруч з фонтаном й будуть роботи з налаштування, щоб музика, світло, струмені води були синхронними", - зазначив очільник міста (відео 58:13-59:45).
Виконано
Сказано 28 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/ihor.polishchuk/videos/3753677608031216
  • https://youtu.be/o34KfmvviYs
  • http://www.golos.com.ua/news/135867
  • https://www.lutskrada.gov.ua/publications/u-lutsku-do-dnia-ievropy-prezentuvaly-svitlomuzychnyi-fontan

Результат

Станом на 29 квітня 2021 року на Театральному майдані завершуються роботи з облаштування амфітеатру та благоустрою території. Завершено вкладання гранітного каменю, висаджують зелені насадження на амфітеатрі.

15 квітня 2021 року презентували завершений світломузичний фонтан на Театральному майдані. Лучани змогли оцінити не тільки фонтан, але й оновлену площу з облаштованим амфітеатром та новим озелененням. Отже, обіцянку виконано.